Top-menu

Contractmanagement leasemaatschappij

Onze lease expert voor al uw contractmanagement

Wilt u het wagenparkbeheer in eigen hand houden maar wel verzekerd zijn van de juiste uitvoering van de gemaakte afspraken? De lease expert van De Wagenparkbeheerders zorgt ervoor dat u de touwtjes in handen houdt en contractafspraken nageleefd worden. Zo houdt u controle over uitgaven en kostenontwikkeling. Besteed het contractmanagement aan ons uit voor een fikse kostenbesparing.

Onze lease expert helpt u graag bij uw contractmanagement. 

Alles onder controle

Als u het contractmanagement aan ons uitbesteedt, toetsten wij of iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt. Uw vaste lease expert controleert offertes, leasecontracten, contractaanpassingen, eindafrekeningen en facturen. Wij houden de kosten constant voor u in de gaten. Als wij voor een specifieke auto betere inkoopcondities hebben passen wij deze ook op uw bestelling toe.

Altijd ondersteuning en advies

Uit ervaring blijkt dat wij snel aansprekende resultaten boeken en niet zelden aanspraak kunnen maken op een correctie van teveel betaalde bedragen uit het verleden. U kunt u bij ons altijd terecht voor ondersteuning en advies zonder dat wij u hiervoor direct een factuur sturen. En dat doen we ook niet als u ons vraagt een keer aan te sluiten bij het periodieke overleg met uw leasemaatschappij.

Resultaatgarantie

Wij geloven in onze dienstverlening en spreken daarom graag een resultaatgarantie met u af. Afhankelijk van de gekozen dienstverlening garanderen wij u een ambitieuze minimale besparing. Realiseren wij deze niet, dan compenseren wij u het verschil. De business case is dus snel gemaakt. 

Wij werken onder andere voor

 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Vattenfall
  anemptytextlline
  Ook Vattenfall heeft het volledige beheer van 600 leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Professionalisering en elektrificering zijn hier de speerpunten.
 • Carrier Refrigeration Benelux
  anemptytextlline
  Een demo van onze wagenparkbeheer software Hubble resulteerde in volledige uitbesteding van het wagenparkbeheer in Nederland en België.
 • ENEXIS Groep
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.
 • CBRE
  anemptytextlline
  Na een uitgebreide marktconsultatie was het De Wagenparkbeheerders die de opdracht gegund kreeg. Op interim basis beheren wij de Nederlandse vloot.
 • McDonald's Nederland
  anemptytextlline
  McDonald's Nederland heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
 • TD Synnex
  anemptytextlline
  TD Synnex (voorheen bekend als Tech Data Nederland) heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.