Top-menu

Ons team

Betrouwbaar fleetmanagement door ervaren vakmensen

De Wagenparkbeheerders staan voor kennis en ervaring. Wij werken niet met ongeoefende stagiaires of groentjes in het vak, maar met bedreven professionals. Onze mensen maakten zich het vak eigen in verschillende functies bij onder meer leasemaatschappijen, toeleveranciers, adviesbureaus en als wagenparkbeheerder bij grote ondernemingen. Onze gecombineerde kennis maakt ons uniek en stelt ons in staat om bij al onze klanten significante resultaten te boeken.

De Wagenparkbeheerders staat voor vakmensen met kennis van zaken. Onze professionals helpen u graag bij  uw wagenparkbeheer.

Wij werken voor

 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Manpowergroup
  anemptytextlline
  Van advies en beheer op interim basis tot volledige outsourcing. ManpowerGroup besloot het volledige wagenparkbeheer (950 voertuigen) voor al haar merken aan ons uit te besteden.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • otys - De Wagenparkbeheerders
  OTYS
  anemptytextlline
  Voor Otys sluiten wij met het inkoopcollectief van De Wagenparkbeheerders beslist de beste deal.
 • Lamb Weston - De Wagenparkbeheerders
  Lamb Weston
  anemptytextlline
  Wij zijn van alle markten thuis: de Wagenparkbeheerders zijn bij Lamb Weston verantwoordelijk voor de inkoop, het beleid en het beheer van het internationale wagenpark in zeventien landen.
 • Enexis
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.