Top-menu

Inkoopcollectief

Autolease voor ZZP of MKB

Bent u ZZP-er of MKB-er en wilt u onder dezelfde condities leasen als de grote Nederlandse fleetowners? Zonder verrassingen achteraf? Maak dan gebruik van ons inkoopcollectief.

Autolease voor ZZP of MKB hoeft niet moeilijk te zijn. De Wagenparkbeheerders regelen het voor u.

Bespaar meer dan honderd euro per maand

De Wagenparkbeheerders zijn al jaren actief in het inkopen en beheren van grotere leasewagenparken. Ons volume stelt ons in staat uitstekende inkoopafspraken met leasemaatschappijen, auto importeurs en merkdealers te maken.

Wij bieden bedrijven met veel kleinere wagenparken de mogelijkheid te profiteren van deze inkoopcondities. U blijft volledig vrij in de keuze van de door u gewenste auto en vaak ook de leverende dealer. Voor een vaste en eenmalige vergoeding vinden wij altijd de beste aanbieding voor u. Gemiddeld levert dit de deelnemers aan ons inkoopcollectief een besparing op van meer dan honderd euro per maand!

 

Top leasemaatschappijen

De autolease voor ZZP of MKB wordt ondergebracht bij één van de top drie leasemaatschappijen van Nederland. Ook gedurende de looptijd van het leasecontract kunt u op ons rekenen. Wij controleren uw facturen, contractaanpassingen en eindafrekeningen. Zo weet u zeker dat u nooit meer betaalt dan u met de leasemaatschappij bent overeengekomen.

Transparante berekeningen

De vaste vergoeding wordt op transparante wijze verrekend in het leasetarief zodat u precies ziet wat de kosten zijn voor deelname aan het inkoopcollectief. U ontvangt dus geen factuur. Wij doen niet aan lokkertjes, dagacties en megadeals, maar u krijgt van ons gewoon in een keer het beste aanbod. Zonder gekke voorwaarden of kleine lettertjes.

Ik lease mijn bedrijfsauto via het inkoopcollectief van De Wagenparkbeheerders. Zij regelden voor mij een hoge korting op de door mij gekozen auto. De wagen kon gewoon geleverd worden door mijn vaste dealer. Samen met de gunstige leasecondities scheelt mij dit ruim € 2.400,00 per jaar.” - Jochem van de Wiel, eigenaar JW Raceservice

Bij De Wagenparkbeheerders profiteert u van het gemak van klein met de voordelen van groot.

Profiteer van autolease voor ZZP of MKB

Wij werken voor

 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Manpowergroup
  anemptytextlline
  Van advies en beheer op interim basis tot volledige outsourcing. ManpowerGroup besloot het volledige wagenparkbeheer (950 voertuigen) voor al haar merken aan ons uit te besteden.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • otys - De Wagenparkbeheerders
  OTYS
  anemptytextlline
  Voor Otys sluiten wij met het inkoopcollectief van De Wagenparkbeheerders beslist de beste deal.
 • Lamb Weston - De Wagenparkbeheerders
  Lamb Weston
  anemptytextlline
  Wij zijn van alle markten thuis: de Wagenparkbeheerders zijn bij Lamb Weston verantwoordelijk voor de inkoop, het beleid en het beheer van het internationale wagenpark in zeventien landen.
 • Enexis
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.