Top-menu

Inkoopcollectief

Autolease voor ZZP of MKB

Bent u ZZP-er of MKB-er en wilt u onder dezelfde condities leasen als de grote Nederlandse fleetowners? Zonder verrassingen achteraf? Maak dan gebruik van ons inkoopcollectief.

Autolease voor ZZP of MKB hoeft niet moeilijk te zijn. De Wagenparkbeheerders regelen het voor u.

Bespaar meer dan honderd euro per maand

De Wagenparkbeheerders zijn al jaren actief in het inkopen en beheren van grotere leasewagenparken. Ons volume stelt ons in staat uitstekende inkoopafspraken met leasemaatschappijen, auto importeurs en merkdealers te maken.

Wij bieden bedrijven met veel kleinere wagenparken de mogelijkheid te profiteren van deze inkoopcondities. U blijft volledig vrij in de keuze van de door u gewenste auto en vaak ook de leverende dealer. Voor een vaste en eenmalige vergoeding vinden wij altijd de beste aanbieding voor u. Gemiddeld levert dit de deelnemers aan ons inkoopcollectief een besparing op van meer dan honderd euro per maand!

 

Top leasemaatschappijen

De autolease voor ZZP of MKB wordt ondergebracht bij één van de top drie leasemaatschappijen van Nederland. Ook gedurende de looptijd van het leasecontract kunt u op ons rekenen. Wij controleren uw facturen, contractaanpassingen en eindafrekeningen. Zo weet u zeker dat u nooit meer betaalt dan u met de leasemaatschappij bent overeengekomen.

Transparante berekeningen

De vaste vergoeding wordt op transparante wijze verrekend in het leasetarief zodat u precies ziet wat de kosten zijn voor deelname aan het inkoopcollectief. U ontvangt dus geen factuur. Wij doen niet aan lokkertjes, dagacties en megadeals, maar u krijgt van ons gewoon in een keer het beste aanbod. Zonder gekke voorwaarden of kleine lettertjes.

Ik lease mijn bedrijfsauto via het inkoopcollectief van De Wagenparkbeheerders. Zij regelden voor mij een hoge korting op de door mij gekozen auto. De wagen kon gewoon geleverd worden door mijn vaste dealer. Samen met de gunstige leasecondities scheelt mij dit ruim € 2.400,00 per jaar.” - Jochem van de Wiel, eigenaar JW Raceservice

Bij De Wagenparkbeheerders profiteert u van het gemak van klein met de voordelen van groot.

Profiteer van autolease voor ZZP of MKB

Wij werken voor

 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Vattenfall
  anemptytextlline
  Ook Vattenfall heeft het volledige beheer van 600 leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Professionalisering en elektrificering zijn hier de speerpunten.
 • Carrier Refrigeration Benelux
  anemptytextlline
  Een demo van onze wagenparkbeheer software Hubble resulteerde in volledige uitbesteding van het wagenparkbeheer in Nederland en België.
 • ENEXIS Groep
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • ManpowerGroup
  anemptytextlline
  Van advies en beheer op interim basis tot volledige outsourcing. ManpowerGroup besloot het volledige wagenparkbeheer voor al haar merken aan ons uit te besteden.
 • iSense
  anemptytextlline
  Voor iSense verzorgen wij met name leverancierscontrole en contractmanagement. Zo houden zij de touwtjes helemaal in eigen hand en betalen zij toch gegarandeerd de beste prijs.
 • Experis Ciber
  anemptytextlline
  Door een overname kwam het volledige wagenpark onder ons beheer terecht. Direct hebben we flinke besparingen gerealiseerd en onze toegevoegde waarde aangetoond.
 • PEAK-IT
  anemptytextlline
  Slechte ervaringen met een eerdere uitbesteding maakte dit een uitdagend traject. Vanaf het eerste moment hebben we laten zien dat we professionals zijn waar je op kunt rekenen.
 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.
 • Lamb Weston - De Wagenparkbeheerders
  Lamb Weston / Meijer
  anemptytextlline
  Wij zijn van alle markten thuis: de Wagenparkbeheerders zijn bij Lamb Weston verantwoordelijk voor de inkoop, het beleid en het beheer van het internationale wagenpark in zeventien landen.
 • otys - De Wagenparkbeheerders
  OTYS
  anemptytextlline
  Voor Otys sluiten wij met het inkoopcollectief van De Wagenparkbeheerders beslist de beste deal.
 • CBRE
  anemptytextlline
  Na een uitgebreide marktconsultatie was het De Wagenparkbeheerders die de opdracht gegund kreeg. Op interim basis beheren wij de Nederlandse vloot.