Top-menu

Europese Aanbesteding Extern Wagenparkbeheer

Europese Aanbesteding voor extern wagenparkbeheer

Een Europese Aanbesteding voor extern wagenparkbeheer gaat niet over een nacht ijs. De Aanbesteding van een leasemaatschappij is namelijk een bijzonder complex traject. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om dit door een gespecialiseerd bedrijf uit te laten voeren. Leasecontracten kennen vele variabelen en de uitvoering van een tender is aan strikte regels gebonden. De Wagenparkbeheerders beschikken niet alleen over de benodigde productkennis, maar weet dit ook te vertalen naar meetbare prijs- en kwaliteitscriteria.

Wij ondersteunen u graag bij een succesvolle Aanbesteding

Uitgebreide expertise

Door onze jarenlange ervaring kent de wereld van wagenparkbeheer voor ons geen geheimen. Wij deden in het verleden vele Aanbestedingen voor extern wagenparkbeheer voor onze klanten. Daarnaast hebben wij ruime vakkennis als Aanbestedingsconsultant bij leasemaatschappijen. U kunt erop vertrouwen dat wij weten welke strategie tot het beste resultaat leidt.

Maatwerk

De Europese Aanbesteding voor extern wagenparkbeheer is een speelveld waarin wij de spelregels van buiten kennen. Onze werkwijze stelt ons in staat de prijs te bepalen op alle leverbare voertuigen, in plaats van op een beperkte selectie auto’s. Uw Aanbestedingsleidraad is altijd maatwerk en bevat vragen en cases die specifiek op uw situatie van toepassing zijn.

Wij dagen de leasemaatschappij uit

Met onze unieke aanpak bij Aanbestedingen voor extern wagenparkbeheer stellen wij de leasemaatschappij in staat zich werkelijk te onderscheiden van de concurrentie tijdens de kwalitatieve gunning. De gemaakte prijs- en kwaliteitsafspraken worden helder vastgelegd in een specifieke overeenkomst. Zo hebt u direct alle zaken op orde en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

De Wagenparkbeheerders bieden u de hulpmiddelen om de kwaliteit en prijs op het gewenste niveau te krijgen en te houden. En ook bij de implementatie van de nieuwe leverancier kunt u op ons rekenen.

Meer weten over een Europese Aanbesteding voor extern wagenparkbeheer?

Neem contact op

Wij werken onder andere voor

 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Vattenfall
  anemptytextlline
  Ook Vattenfall heeft het volledige beheer van 600 leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Professionalisering en elektrificering zijn hier de speerpunten.
 • Carrier Refrigeration Benelux
  anemptytextlline
  Een demo van onze wagenparkbeheer software Hubble resulteerde in volledige uitbesteding van het wagenparkbeheer in Nederland en België.
 • ENEXIS Groep
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.
 • CBRE
  anemptytextlline
  Na een uitgebreide marktconsultatie was het De Wagenparkbeheerders die de opdracht gegund kreeg. Op interim basis beheren wij de Nederlandse vloot.
 • McDonald's Nederland
  anemptytextlline
  McDonald's Nederland heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
 • TD Synnex
  anemptytextlline
  TD Synnex (voorheen bekend als Tech Data Nederland) heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.