Top-menu

Tender leasemaatschappij

De Wagenparkbeheerders zijn uw leasetender specialist

Een succesvolle leasetender vraagt veel productkennis, marktkennis en ervaring. Vaak is deze kennis niet binnen een organisatie aanwezig en niet het beste resultaat behaald. En dat is jammer, want meestal gaat u een langetermijnrelatie aan. Een moeizame, langdurige samenwerking met een belangrijke leverancier geeft u niet alleen een hoop kopzorgen, maar kost vaak veel geld. Wij ondersteunen bedrijven al jaren bij tendertrajecten en zijn hierin heel succesvol. Het resultaat is prettige samenwerking waarbij contracten verlengd worden in plaats van beëindigd.

Wij onderscheiden ons door onze unieke aanpak die uitgaat van langdurige relaties tussen klant en leasemaatschappij.

Een leverancier op maat

Bij het kiezen van een leasemaatschappij kijken wij altijd naar uw persoonlijke wensen. Door onze jarenlange ervaring in de uitvoering van tal van tenders voor onze klanten, maar ook als leasetender specialist bij grote leasemaatschappijen, weten wij keer op keer de meest gunstige tarieven en voorwaarden te selecteren. Onze eigenwijze strategie leidt telkens weer tot het beste resultaat, dat durven we u te garanderen.

Duurzame relaties bouwen

Onze aanpak is wellicht anders dan u gewend bent. Wij zetten ons in om een duurzame relatie tussen u en uw leasemaatschappij te realiseren. Dit doen wij bijvoorbeeld door vooraf duidelijk inzicht te krijgen in het totale prijsniveau van de leasemaatschappij en afspraken te maken over de toegestane prijsontwikkeling. Wij kijken niet naar een selectie auto’s (referentielijst), maar beoordelen de leasemaatschappij op het tarief van alle leverbare auto’s op dat moment.

Heldere afspraken

Verwacht van onze leasetender specialist geen vuistdikke documenten die ergens in een la verdwijnen. Wij staan voor duidelijke en meetbare serviceafspraken die dienen als hulpmiddel om de kwaliteit op het gewenste niveau te krijgen en houden. Alle tenderdocumenten worden op maat gemaakt en bevatten vragen en cases die specifiek op uw situatie van toepassing zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat leasemaatschappijen zich ook werkelijk kunnen onderscheiden en worden zij uitgedaagd om maatwerk te leveren.

 

Wij werken voor

 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Manpowergroup
  anemptytextlline
  Van advies en beheer op interim basis tot volledige outsourcing. ManpowerGroup besloot het volledige wagenparkbeheer (950 voertuigen) voor al haar merken aan ons uit te besteden.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • otys - De Wagenparkbeheerders
  OTYS
  anemptytextlline
  Voor Otys sluiten wij met het inkoopcollectief van De Wagenparkbeheerders beslist de beste deal.
 • Lamb Weston - De Wagenparkbeheerders
  Lamb Weston
  anemptytextlline
  Wij zijn van alle markten thuis: de Wagenparkbeheerders zijn bij Lamb Weston verantwoordelijk voor de inkoop, het beleid en het beheer van het internationale wagenpark in zeventien landen.
 • Enexis
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.