Top-menu

De Volksbank brengt wagenparkbeheer onder bij De Wagenparkbeheerders

De Volksbank brengt wagenparkbeheer onder bij De Wagenparkbeheerders

De Wagenparkbeheerders is de komende jaren verantwoordelijk voor het beheer van het wagenpark en het realiseren van een volledig emissievrij wagenpark in 2022.

Het besluit om het wagenparkbeheer uit te besteden komt voort uit de wens ontzorgd te worden en gebruik te maken van de expertise van een gespecialiseerd bedrijf.

Directeur Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders B.V. is trots op het winnen van deze opdracht. “Wij hebben De Volksbank kunnen overtuigen van onze kennis en kunde en mogen nu invulling te geven aan het beheer. Met ons team van ervaren specialisten voeren wij wagenparkbeheer en leveranciersmanagement heel professioneel uit. Ondersteund door fleet management software Hubble doen we dit ook nog eens heel efficiënt en zijn we in staat om onze klanten snel en duidelijk te adviseren. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn daarbij natuurlijk heel actueel. We bieden daar hele mooie oplossingen voor en zien er naar uit om aan de slag te gaan.”

De Wagenparkbeheerders B.V. levert haar diensten aan ondernemingen in Nederland en daarbuiten en helpt bedrijven bij de transitie van traditioneel wagenparkbeheer naar professioneel mobiliteitsmanagement. Met een beheerd volume van ruim 32000 leaseauto’s en mobiliteitskaarten behoort het bedrijf tot de top in de branche.

Wij werken voor

 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Vattenfall
  anemptytextlline
  Ook Vattenfall heeft het volledige beheer van 600 leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Professionalisering en elektrificering zijn hier de speerpunten.
 • Carrier Refrigeration Benelux
  anemptytextlline
  Een demo van onze wagenparkbeheer software Hubble resulteerde in volledige uitbesteding van het wagenparkbeheer in Nederland en België.
 • ENEXIS Groep
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.
 • CBRE
  anemptytextlline
  Na een uitgebreide marktconsultatie was het De Wagenparkbeheerders die de opdracht gegund kreeg. Op interim basis beheren wij de Nederlandse vloot.
 • McDonald's Nederland
  anemptytextlline
  McDonald's Nederland heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
 • TD Synnex
  anemptytextlline
  TD Synnex (voorheen bekend als Tech Data Nederland) heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
Comments are closed.