Top-menu

De Wagenparkbeheerders behaalt ISO 27001 certificaat

De Wagenparkbeheerders behaalt ISO 27001 certificaat

De Wagenparkbeheerders heeft het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging behaald! Deze certificering laat zien dat De Wagenparkbeheerders klantinformatie effectief beschermt door risicoblootstelling te minimaliseren en een cultuur van informatiebeveiliging te stimuleren. De visie van Hubble op beveiliging sluit naadloos aan bij de pijlers van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.

Een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We werken voor grote bedrijven, verwerken veel informatie en willen hier de hoogste kwaliteit leveren. De betrouwbaarheid waarop we met die informatie omgaan speelt daarin een grote rol. Met de ISO-27001 certificering tonen we aan dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. (Maikel van de Sande, Algemeen Directeur)

Het ISO 27001-certificaat is uitgegeven door DEKRA. DEKRA is één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Wij werken voor

 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Vattenfall
  anemptytextlline
  Ook Vattenfall heeft het volledige beheer van 600 leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Professionalisering en elektrificering zijn hier de speerpunten.
 • Carrier Refrigeration Benelux
  anemptytextlline
  Een demo van onze wagenparkbeheer software Hubble resulteerde in volledige uitbesteding van het wagenparkbeheer in Nederland en België.
 • ENEXIS Groep
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • ManpowerGroup
  anemptytextlline
  Van advies en beheer op interim basis tot volledige outsourcing. ManpowerGroup besloot het volledige wagenparkbeheer voor al haar merken aan ons uit te besteden.
 • iSense
  anemptytextlline
  Voor iSense verzorgen wij met name leverancierscontrole en contractmanagement. Zo houden zij de touwtjes helemaal in eigen hand en betalen zij toch gegarandeerd de beste prijs.
 • Experis Ciber
  anemptytextlline
  Door een overname kwam het volledige wagenpark onder ons beheer terecht. Direct hebben we flinke besparingen gerealiseerd en onze toegevoegde waarde aangetoond.
 • PEAK-IT
  anemptytextlline
  Slechte ervaringen met een eerdere uitbesteding maakte dit een uitdagend traject. Vanaf het eerste moment hebben we laten zien dat we professionals zijn waar je op kunt rekenen.
 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.
 • CBRE
  anemptytextlline
  Na een uitgebreide marktconsultatie was het De Wagenparkbeheerders die de opdracht gegund kreeg. Op interim basis beheren wij de Nederlandse vloot.
 • McDonald's Nederland
  anemptytextlline
  McDonald's Nederland heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
 • Tech Data Nederland
  anemptytextlline
  Tech Data Nederland heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
Comments are closed.