Top-menu

Betrouwbaarheid voorop bij fleetmanagement lease-auto’s

Betrouwbaarheid voorop bij fleetmanagement lease-auto’s

Een 8.2 voor fleetmanagement lease-auto’s

Organisaties die wagenparkbeheer aan ons uitbesteden, beoordelen onze dienstverlening met een 8.2. Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat wij onlangs uitvoerden. Ontdek waarom goed fleetmanagement van lease-auto’s waardevol is voor uw organisatie.

Bij een wagenpark vol lease-auto’s is een nauwkeurige factuurcontrole essentieel

Een wagenpark kan beheerders behoorlijk wat stress geven. Factuurcontrole is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Deze werkzaamheden komen bovendien bovenop alle dagelijkse zaken als offertecontroles en e-mailafhandelingen. Wij controleren gedetailleerd alle facturen die wij verwerken. Volgens ons klanttevredenheidsonderzoek een goede toevoeging op de dienstverlening: respondenten waarderen onze eerlijke en betrouwbare aanpak.

“De Wagenparkbeheerders biedt flexibiliteit en maatwerk. Altijd met een goede theoretische en feitelijke onderbouwing.” – reactie uit het anonieme klanttevredenheidsonderzoek

Belangen behartigen bij leveranciers

Leasemaatschappijen vormen een grote kostenpost bij fleetmanagement van lease-auto’s. Het is daarom belangrijk scherp te zijn op de afspraken. Wij werken volledig onafhankelijk en zetten uw belangen altijd voorop. Met ons betrouwbare advies over de best mogelijke voorwaarden en tarieven beslist u zelf wat u doet. Wij krijgen voor deze service gemiddeld een 8.4 van onze opdrachtgevers.

Optimaal ontzorgen

Alle taken die tot het goed functioneren van een wagenpark behoren, nemen wij op ons. Op ontzorging van fleetmanagement van lease-auto’s scoren volgens onze klanten een 8.4. Op betrouwbaarheid scoren wij zelfs een 9. Communicatie verloopt via ons efficiënt, consequent en helder. Of we nu contact hebben met berijders, leidinggevenden of leasemaatschappijen.

“Staat er een fout in de offerte van een leasemaatschappij? De Wagenparkbeheerders ziet het direct en neemt ook meteen contact op.” – reactie uit het anonieme klanttevredenheidsonderzoek

Meer weten?

Bespaar geld door uw wagenparkbeheer uit te besteden.

Wij werken voor

 • Feenstra
  anemptytextlline
  Lichte bedrijfswagens hebben voor ons geen geheimen. De Wagenparkbeheerders beheren een vloot voor Feenstra van maar liefst 700 bedrijfswagens en 210 personenauto’s.
 • Vattenfall
  anemptytextlline
  Ook Vattenfall heeft het volledige beheer van 600 leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Professionalisering en elektrificering zijn hier de speerpunten.
 • Carrier Refrigeration Benelux
  anemptytextlline
  Een demo van onze wagenparkbeheer software Hubble resulteerde in volledige uitbesteding van het wagenparkbeheer in Nederland en België.
 • ENEXIS Groep
  anemptytextlline
  Wij hebben de Europese Aanbesteding “Beheer Mobiliteit” van Enexis gewonnen en zijn verantwoordelijk voor het beheer voor 1100 bedrijfsauto’s, 1400 personenauto’s en 1200 mobiliteitskaarten.
 • Vanderlande
  anemptytextlline
  Het tactische en strategische beheer voor de vloot van 220 auto’s van Vanderlande ligt sinds 2012 bij De Wagenparkbeheerders.
 • TNO
  anemptytextlline
  TNO schakelde De Wagenparkbeheerders in om hen te begeleiden bij de Europese Aanbesteding van het wagenpark en structurele controles op de realisering van gemaakte afspraken uit te voeren.
 • Stater
  anemptytextlline
  Na een aantal jaar in een adviesrol besloot Stater het volledige wagenparkbeheer aan ons uit te besteden.
 • de Volksbank
  anemptytextlline
  Voor De Volksbank vond De Wagenparkbeheerders precies de leasemaatschappij waar zij naar op zoek waren in de huidige leverancier.
 • CBRE
  anemptytextlline
  Na een uitgebreide marktconsultatie was het De Wagenparkbeheerders die de opdracht gegund kreeg. Op interim basis beheren wij de Nederlandse vloot.
 • McDonald's Nederland
  anemptytextlline
  McDonald's Nederland heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
 • TD Synnex
  anemptytextlline
  TD Synnex (voorheen bekend als Tech Data Nederland) heeft het volledige beheer van de leaseauto’s uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders.
Comments are closed.